Indien men bij ons de motorsoftware laat aanpassen doen wij indien mogelijk eerst een korte technische check met onze diagnose apparatuur op de motor en aanverwante onderdelen (aandrijving).
Vinden we iets tijdens deze check dan kan onder voorbehoud van reparatie de software aanpassing wel doorgaan.
We doen dit om zeker te weten dat onze aanpassing tot zijn recht komt en dat de klant de staat van motor en aandrijving weet.
Aan deze check zijn geen kosten verbonden, aan eventuele reparaties wel.

Indien de motor of aandrijving zich in een slechte/mindere staat bevind, en dit een risico zou vormen, kunnen we de software aanpassing helaas niet doorvoeren.

Mocht men alleen een diagnose (uitlezing) willen, is dit natuurlijk ook mogelijk

Voor de diagnoses werken we met Jaltest (marine).
Jaltest kan een breed scala van motoren uitlezen en is voorzien van diverse functies om sensoren en bijbehorend te testen.

Wij zijn in het bezit van een FIFISH V6 Expert onderwater drone, deze is speciaal ontwikkeld voor het nakijken van het onderwater schip.
We kunnen tevens schade constateren aan schroeven en propellers zonder dat het betreffende vaartuig het water uit hoeft.
Deze drone is optioneel voorzien van een grijp arm, in sommige gevallen kunnen wij daar kleine reparaties of het verwijderen van diversen ter plekke uitvoeren.