Service en Garantie

Onze service

Bij een tuning zijn specifieke wensen mogelijk, wij zullen proberen deze te realiseren, mits de technische mogelijkheden en veiligheidseisen dat toelaten.

Mocht u na het installeren niet tevreden zijn, kunt u binnen een week reclameren. De originele software zetten wij weer voor u terug als u dat wenst.

U kunt ook uw ECM (engine control module) naar ons opsturen met wat u wenst, wij maken de software voor u en sturen de ECM daarna naar u terug.

Als u op een later tijdstip toch iets aan de tuning veranderd zou willen hebben, is dit in overleg mogelijk.

Wij geven 3 jaar garantie op het ontwerp en de stabiliteit van tunings-software.
De garantie geld zuiver voor de combinatie van klant en getunde motor/boot.
Bij storingen graag de codes aan ons melden, zodat wij daar adequaat op kunnen reageren.

Helaas kunnen wij na een tuning niet garanderen dat er aan een motor nooit meer iets stukgaat gaat dan wel dat de aandrijflijn nooit meer slijtage gaat vertonen.
Nu komt misschien de vraag waarom niet?
Een voorbeeld: als u nu naar de dealer gaat en zegt: ik geef u 400 euro krijg ik dan 2 jaar garantie op mijn motor en aandrijflijn….De dealer zal u meteen mededelen dat dit niet mogelijk is.
Als een tunings bedrijf motorgarantie zou geven voor de prijs van een tuning, zou deze verzwelgen in het werk. Zuiver omdat je nergens voor dat geld een motor, dan wel aandrijflijn kan verzekeren.

Het is voor ons helaas niet mogelijk om tijdens de technische check te zien of een motor dan wel versnellingsbak bak intern 100% in orde is. Men kan ook nooit achteraf kan zien of een iemand met koude motor altijd volgas weg vlamt waardoor bv een turbo het begeeft.
Kortom garantie op een motor en aandrijflijn kunnen wij niet geven.

Wel kunnen we met de technische check van te voren veel andere hardware issues tackelen.
Tijdens de check geven wij indien (aanwezig) aandachts punten door aan de eigenaar om op te letten of om bij een volgende beurt te laten verhelpen.
Als tijdens de check blijkt dat de motor/aandrijflijn in mindere dan wel slechte staat zijn, voeren wij de tuning niet uit.

Mocht u vragen hebben, schroom niet en bel, app of mail ons.

Algemene voorwaarden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Doetinchem.